Dansers ontmoeten Dansers

Dansers ontmoeten Dansers® in Theater de Stadshof.

Zondag 28 januari 2018 is voor de achtste maal het amateur-dansfestival “Dansers ontmoeten Dansers” in Theater “De Stadshof” te Vianen. Aanvang van de voorstelling 14.30 uur.

Initiatiefneemster van dit festival is Stichting Studio Dance onder leiding van Agnes van der Vlugt. Aan deze voorstelling werken de volgende dansscholen mee:

  • Balletstudio Chantal onder leiding van Chantal van der Tuin uit Culemborg
  • 4Dance Studio onder leiding van  Nina Bijdevier uit Vianen
  • Dansstudio Olga van Koningsbrugge onder leiding van Olga van Koningsbrugge
  • Step into the spotlight onder leiding van Marcia Stekelenburg
  • L.O.F. onder leiding van Charlotte van den Reek
  • Light Sound Entertainment by Dominique

Tijdens dit festival zal duidelijk naar voren komen dat het om amateur dansers gaat, dansers die in hun vrije tijd graag een aantal uren in de dansschool doorbrengen. Dus geen competitie, geen strijd gewoon een middag kijken naar elkaars kwaliteiten, genieten van dans en leren van elkaar!

De diversiteit aan genres is groot tijdens deze middag, jazz, hiphop, show, videojazz het zal allemaal op het podium van de Stadshof te zien zijn.

Dit theater is al jaren het tweede thuis van Studio Dance. De Stadshof is uitermate geschikt is voor een dansfestival. Aan de voorstelling hebben maar liefst 200 dansers meegewerkt. We kunnen zoals altijd rekenen op de uitstekende technische ondersteuning van Stichting SCATO. Hierdoor is het festival een wervelend en kleurrijk spektakel worden.

www.studiodance.nl

“Dansers ontmoeten Dansers” ®  is een geregistreerd handelsmerk van

Stichting Studio Dance.

Stichting Studio Dance wil met “Dansers ontmoeten Dansers” ®

dans voor amateurs bevorderen.